tekirdağ prefabrik Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

● Prefabrik evler modüler tasarımlarıyla farklı arazilere uyumlu olacak şekilde yerleştirilebilir.

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja 1 ay gibi kısa zamanda dubleks prefabrik ev sahibi olabilirsiniz

Bu noktada farklı bir ev tasarımı ve mimari arıyorsanız, müşterilerimizin geleneksel bir konut yerine neden Karmod’u tercih ettiğini anlayabilirsiniz: Maliyet

Prefabrik ev temeli üretici firmanın vereceği plana göre atılmaktadır. En doğru uygulama için theşağıdaki zemin betonu uygulama videosunu izleyebilirsiniz.

Modern day tesislerde teknoloji kullanımıyla üretilen prefabrik evler avantajlı özelliklere sahiptir:

This Internet site is using a safety provider to protect alone from on the net attacks. The action you simply executed brought on the security solution. There are numerous steps which could induce this block including submitting a specific word or phrase, a SQL command or malformed facts.

İki katlı prefabrik evler, dar alanlara kolaylıkla yerleştirilebilir, böylelikle tekirdağ prefabrik alandan tasarruf ederek istenilen oda sayısı alan dar bile olsa planlayabilmektedir. Oldukça modern ve şık tasarıma sahip bu evler, her tasarıma tekirdağ prefabrik ev fiyatları uyum sağlar ve kolaylıkla dekor edilebilir.

Prefabrik evler, betonarme yapılara kıyasla daha ekonomik maliyetlerle hayata geçirilebilir. Bu avantajın arkasında, prefabrik yapıların hazır olarak üretilmesi ve montajının kolaylığı yatmaktadır.

Prefabrik hazır ev alacak kişiler, evin dışında kendi temellerini ve anahtar teslimi bitmiş evler için farklı yapılacak hizmetler hakkında kendileri de teklif alabilirler.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda 2 yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Dubleks prefabrik ev fiyatları genellikle tek katlı prefabrik evlere kıyasla daha yüksektir, ancak hala geleneksel çanakkale prefabrik ev fiyatları yapılara göre daha uygun fiyatlıdırlar.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel edirne prefabrik verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

prefabrik ev fiyatları Zemin Betonu ve Hafriyat İşleri: Prefabrik evin kurulacağı zeminin hazırlanması ve gerekli hafriyat işlemleri, müşterinin sorumluluğundadır.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Report this wiki page